Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (3.10 secunde)
"unde mergeti?", "de la ce doctor?", "cine v-a trimis pe aici?"... ... paza si conducerea spitalului, pe cine Doamne-iarta-ma tineti in slujba? Sper sa citeasca cine trebuie acest editorial intrucat consider urmatoarele:
Dar nu e si vina lor ca tac si inghit, cand stiu ca sefii lor tolereaza la stat, pe bani publici - jumatate din colectiv poate sa fie numai pile, cu lefuri mari?
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... "Aici e vorba de faptul ca domnul Geoana a folosit functia politica de la Senat in interes personal.
Cine vrea sa candideze sa candideze, nu e nevoie de oprelisti. ... In legatura cu propunerea de introducere a depozitului minim pentru candidatii la functia de Presedinte al Romaniei, biroul de presa este abilitat sa transmita punctul de vedere al primului-ministru Emil Boc:
Dar mi-as fi pus intrebarea dupa ce criterii isi organizeaza presedintele judecatile, de vreme ce poate spune ca Regele Mihai a fost tradator de tara si sluga la rusi, iar Ceausescu, in primii zece ani de mandat, a fost un bun presedinte.
Dar aici nu e vorba de puterea mea, aici este vorba despre un partid care, ca sa fie eficient, trebuie sa isi ia niste decizii statutare - eu nu am luat de capul meu acea decizie, ci am discutat-o in BPN si in grupul de la Senat - si mai ales trebuie sa fie consecvent.
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
(Bogdan Tiberiu Iacob) Daca analizam ultimele iesiri ale presedintelui precum si derularea mult comentatei coabitari, in ultimele luni, putem spune fara echivoc ca Basescu nu are vis mai fierbinte decit sa-l vada presedinte pe Victor Ponta in dauna "raului" Crin Antonescu.
Pe de o parte este modelul lui Traian Basescu, preluat cu rigurozitate de Klaus Werner Iohannis si Elena Udrea, care, cu aceeasi abordare autoritara, au anuntat ca intentioneaza sa conduca Romania cum vor si cu cine vor, sa schimbe guvernul dupa alegerile prezidentiale si sa se intoarca la politicile economice falimentare si de austeritate ale lui Traian Basescu.
Interventiei dure a lui Liviu Dragnea de joi seara, inclusiv amenintarea cu iesitul in strada, i s-a adaugat semnalul de alarma tras de Servicii ca starea de spirit a natiei e cea de revolta.
Traian Basescu merita o lectie pentru modalitatea de "jucator" in care a inteles sa se manifeste pe durata mandatului de presedinte.
El i-a cerut lui Basescu “sa se obisnuiasca mai repede cu regulile de la Cotroceni si sa devina un presedinte al tuturor romanilor, si nu un capitan de vapor“.
In acest context, la 9 iunie 1862, prin decret al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Petre Stanescu este confirmat ca presedinte al Consiliului municipal al Orasului Stirbei.
Noul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, a depus ieri juramantul la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei cerandu-i sa porneasca de la premise realiste in mandatul sau, dar asigurandu-l de sprijinul sau politic.
De acum e aproape cert: Geoana e Alba ca zapada (Autor: ... In acest moment, nu stim decizia BPN reunit azi, care trebuie sa analizeze cazul Geoana, dar e suficienta reactia lui Iliescu dinaintea sedintei pentru a anticipa un scandal de proportii.
Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene. ... Noul Cod Fiscal promovat de Vladescu, aprobat si de presedinte, atrage in continuare opinii critice la adresa sa.
El nu a dat detalii legate de noul brand sau numele companiei, deoarece acestea sunt aspecte in curs de clarificare.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
Consiliul National al PCM, care s-a desfasurat, sambata, la Odorheiu Secuiesc, l-a ales in functia de presedinte pe purtatorul de cuvant al formatiunii, jurnalistul Biro Zsolt.
Noul presedinte al partidului este Marian Milut, ales inca din primul tur cu 522 de voturi. ... Din echipa lui Milut mai fac parte Aurelian Pavelescu - prim-vicepresedinte si Gheorghe Ciuhandu - presedinte al Consiliului National de Coordonare.
google-analytics.com